Steninge först på festivallistan för 2014

Koncert inne i det stora tältet vid Steninge visfestivalNu är det dags igen. Snart är sommaren här och då fylls Norden av visfestivaler igen. Festivallistan för 2014 är påbörjad och först ut med information blev Visfesten i Steninge, festivalen som alltid har hemligt program. Festivalen 2014 blir den 43:dje i ordningen.

Hjälp oss att få festivallistan välfylld extra tidigt i år. Hör av dig med information om tid, plats mm till info@nordvisa.org så lägger vi till den till listan. Om du undrar var gränsen för visa går så handlar det om att texten är viktig och att man sjunger på sitt eget språk. Så begrepp som visor, singer/songwriter, folksång hör definitivt hemma på listan.

Många tack på förhand för din hjälp med att lämna info eller berätta för andra att listan finns!