Østnorsk Visebok 3 – ny visbok från Norge

ONV-visebok3_160x160Østnorsk Viseforum (ØNV) er en sammenslutning av viseklubber, visegrupper og andre visesangere på Østlandet.
Det finnes mange kreative visepersoner i denne regionen og i år kommer Østnorsk visebok nr 3.

ØNV har tidligere har gitt ut to andre visebøker. De to første ble reigert av ildsjel og æresmedlem i NVF, Gudmund Waalen, mens redaktør denne gangen er Birger Aasland, styreleder i NVF og tidligere regionleder i ØNV. Han har vært godt hjulpet av Øyvind Sund, noteansvarlig, og Toril Sivertsen Tørmoen, ansvarlig for forside og illustrasjoner.

Alle visene i alle de tre bøkene er skrevet av medlemmer i ØNV. Det er i alt 48 viser og stor variasjon i viseutvalget i den tredje utgava og visene omhandler både kjærlighet, humor og livet forøvrig. (citerat från Viser.no Läs mer och se hur du kan köpa den där.)