Musik over Præstø Fjord 2024

När:
2024/08/01 – 2024/08/04 heldag
2024-08-01T00:00:00+00:00
2024-08-05T00:00:00+00:00
Var:
Kamillemarken
Smidstrupvej 69
4733 Tappernøje
Danmark

MusikOverPrastoFjord

Kære alle skønne musik- og danseglade mennesker

Vi samles allesammen til MoPF festival / synge-, spille- og dansetræf 1. til 4. august 2024. Børn kommer gratis ind i følge med voksne og unge (15-24 år) får ½ pris.

Alle er velkomne.

Køb  billetter i forsalg også aftensmadbilletter til fredag og lørdag aften.

Anne Grete og Søren byder velkommen til festival i deres baghave i smuk natur ned mod Præstø Fjord og takker alle frivillige, Næstved Kommune og naboer for støtte og godt samarbejde.

Dansetoppen med vores fantastiske dansegulv bliver finasieret gennem crowdfounding. Vi har samlet mere end halvdelen og vi har personligt lagt pengene ud. Hver et bidrag modtages med glæde på mobilebox  5793GL

Festivalpladsen møder jer med sangglade folk, dans under stjernehimlen, sangcirkel med folk der synger for og med hinanden i Bålhuset, børn der leger i Farmorhuset, folk der gøgler, vikinger der hygger om os og en bar med dejlig kold fadøl.
Ild i bålfade, smuk natur, kyssebænk, boder, god mad og små kroge at være i, buskspil overalt; Alt det der skaber den magiske stemning vi kender så godt fra alle årene og som vi håber mange nye vil opleve i år.

Følg med her på siden samt på facebook, del og like, glæd jer og fortæl om MoPF til alle og enhver, så de kan komme og få en fantastik oplevelse af, hvad folkemusik kan og hvor unikt folkemusikmiljøet er.
Så gode folk – rigtig hjertelig velkomne igen, igen eller… for første gang! Kom og mød gamle venner og få en masse nye.

Følg med her på siden https://www.mopf.dk/ samt på facebook, del og like, glæd jer og fortæl om MoPF til alle og enhver, så de kan komme og få en fantastik oplevelse af, hvad folkemusik kan og hvor unikt folkemusikmiljøet er.
Så gode folk – rigtig hjertelig velkomne igen, igen eller… for første gang! Kom og mød gamle venner og få en masse nye.